Onze beschermhulzen of safetytube bieden een simpele, betrouwbare en betaalbare oplossing die voldoet aan de HACCP-norm. Deze norm geldt hoofdzakelijk, maar niet uitsluitend, voor de voedsel en dranken industrie. De HACCP-norm houdt in dat er zoveel mogelijk moet zijn gedaan om glas in eten/drinken te voorkomen. Het voorkomen van glas in de fabriek na het kapotvallen van een TL / LED buis hoort hier ook bij.

De TL / LED buizen worden na coating voorzien van een HACCP-sticker, zodat aangetoond kan worden dat de nodige maatregelen zijn genomen. De tube die wij om de buis verlijmen voldoen ook aan de RoHS compliances.

De unieke beschermhulzen van Weblicht zijn gemaakt van speciaal ontwikkeld Polycarbonaat. Ons materiaal is glashelder (max. 3% verlies), 250x sterker dan glas en dunwandig (0,6 mm). Hierdoor geeft het product optimale bescherming tegen glasscherven in een winkel, verwerkingsruimte of fabriek.

Voordelen:

Zelfdovend en zeer slagvast. Het Polycarbonaat dat Weblicht voor haar producten gebruikt is zelfdovend. Dit betekent dat gebruik ervan geschikt is voor hotels, restaurants en kantoren. Daarnaast voldoet het materiaal aan de 850 graden glowwire test.

Glashelder:

Ons Polycarbonaat is speciaal ontwikkeld voor een hoge transparantie en het lage verlies van lichtoutput. Hierdoor kan een TL of LED tube zo effectief mogelijke output leveren, wat resulteert in hoge (licht)opbrengsten versus een laag energie verbruik.

Bestellen:

Weblicht kan in principe alle standaard tl-buizen voorzien van een beschermhuls, echter is het voor ons niet mogelijk om alle types in voorraad te houden cq te leveren. Dit vanwege het grote aantal types en verschillende kleuren tl-buizen. Op aanvraag is er echter veel mogelijk, houdt u er wel rekening mee dat bestellingen van enkele stuks (minimale bestelling is 5 stuks per wattage) niet mogelijk is vanwege de kostprijs en het verzenden van de buizen.

U kunt ons uiteraard bellen of mailen. Tel: 06 42319856 of verkoop@weblicht.nl

 

Sorteer op
© 2018 - 2024 Weblicht Verlichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel