Weblicht verlichting is begin 2021 ontstaan om een website over licht te maken. Dit werd dus weblicht en in het begin was het een gewone website over verlichting. Omdat wij ons gingen verdiepen in de fonkelende wereld van de kerstverlichting kwam er al snel een webshop met een groot assortiment kerstverlichting. Weblicht ging zich hierdoor ook richten op het repareren van ornamenten en versieren van winkelcentra. Het Havenhof in Volendam, het Rokin in Amsterdam en Winkelcentra Meerland in Purmerend hebben wij jaren mogen versieren en onderhouden. 

De creditcrisis bracht echter verandering in de kerstverlichting. Winkelcentra kampten met leegstand, potjes waren leeg en de interesse in kerstverlichting/ versiering liep terug. Weblicht ging zich daarna minder op kerstverlichting richten en meer op de verkoop van feestverlichting, colortubes en tl-buizen voorzien van een beschermhuls. Sinds 2020 zijn wij de grootste leverancier van de verkoop van tl-buizen die voldoen aan de HACCP norm. Deze worden nog steeds in eigen beheer gefabriceerd.

In 2022 heeft Brussel besloten om vanaf september 2023 de tl-buis in de ban te doen. Dit betekent dat tl-buizen nog wel verkocht mogen worden maar niet meer worden gefrabiceerd of geimporteerd mogen worden.
Ook nu was het zaak voor Weblicht om haar assortiment aan te gaan passen en met de markt mee te bewegen. Na lang onderzoek en testen hebben wij nu een sleeve die geschikt is om ook led buizen te sealen zodat deze aan de HACCP norm van de NVWA voldoet. Daarnaast richten wij ons meer op feestverlichting en de professionelere kerstverlichting voor bedrijven en particuleren.

Weblicht Verlichting, al ruim 23 jaar uw partner.

© 2018 - 2024 Weblicht Verlichting | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel